Står du och ska arrangera en festival, event eller annat där armband används som ingångsbiljett?

Då kan du hitta många olika typer beroende på dina behov på denna sida

När du ska arrangera ett event är ett armband en bra lösning som bevis för inträde. De flesta har varit på konsert, festival eller liknande där ett armband var ett krav. De finns i många olika varianter allt efter era behov.

 

Tygarmband med logga

Vackra tygarmband ger ert event en vacker ingångsbiljett. För de miljömedvetna kan vi erbjuda en variant i återvunnen plast. De printas i fullfärg så ni kan få ett mycket vackert och färgrikt motiv på era armband. Ni kan få det vackra trycket på både sidorna eller välja bara på framsidan. Om ni väljer print på ena sidan bliver baksidan vit. Om ni har tid innan vi ska använda era armband kan ni få era armband billigare.

De kan låsas med ett lås i metall som kräver verktyg. Det är en klassisk lösning där armbandet fastgörs av en medarbetare. Det kräver armstyrka och lite personlig kontakt. En bra lösning för de mer personliga events.

Det har också kommit andra möjligheter på marknaden. Ett lås i plast har mothakar som gör att låset inte ramlar av när det först är satt på. Därmed säkras det också att armbandet inte åker av. Det finns många vackra färgar att välja på så de kan anpassas till just eran design.

Om ni önskar en mer naturlig look som låsmekanism är ett lås i bambu ett vackert val. Det finns två olika breddar att välja på. De ger varje sitt olika uttryck till era armband.

 

Tygarmband utan print

Det är också möjligt att beställa tygarmband utan print. De kan snabbt dela upp dina gäster och ge en överblick. De fås i vackra färgar och snabb leverans. En bra och snabb lösning – särskilt om du har en kort deadline.

 

Tyvek pappersarmband

En snabb och effektiv lösning är tyvek pappersarmband. De kan göras med eller utan print. De är vattenavvisande och finns i en mängd vackra färgar. Det är ett enkelt sätt att göra uppdelning i olika lag. De är producerade med säkerhetslim i ena änden så det är inte nödvändigt att tänka på låsmekanism. Limmet bidrar till att säkra att det inte fuskas vid ingången.

 

Armband av silikon

De fina armband i silikon är som standard 11 mm i bredden men kan också produceras med andra mått. Ni har två val gällande ert print på dem; Motivet kan antigen printas på eller graveras in med fullfärg. Print är en bra lösning till mer detaljerade motiv. Gravering är mer upplagt om ni bara har en färg som ska på armbanden.